Wat te doen tegen iets dat officieel ‘niet’ bestaat?

‘Psychoterreur’ bestaat niet in Nederland. Het komt niet voor in de Dikke Van Dale. Het komt niet voor in de wet. Het is niet tastbaar en onzichtbaar voor anderen. De slachtoffers worden gezien als zwak, dom of gek of totaal niet serieus genomen.

Toch is Nederland en zelfs de hele westerse wereld ‘bezet’ en in handen van een psychoterreur ‘cult’. Onzichtbaar voor de massa en opererend met als doelgroep de in een sociaal isolement verkerende burgers en vooral jongeren om ze te rekruteren of om ze uit te schakelen. Alles gebaseerd op MACHT over ONMACHT.

Lees hier een herkenbare definitie van psychoterreur en beoordeel in hoeverre je de dingen die je overkomen herkend in Robert Lifton’s 8 totalist theme’s en weet dat je niet alleen staat maar door de zeer ongelijke machtspositie zo goed als kansloos hulp zoekt bij de te verwachten adressen zoals GGZ, justitie en dergelijke.

Helaas kan ik nog geen directe hulp bieden maar werk wel aan ERKENNING en OPLOSSINGEN voor ons allemaal voor wat dat waard is nu… Bear with me, you got a friend.

Stuur je verhaal naar me toe en het kan helpen om de patronen te herkennen en later zal het alsnog de ernst van de terreur met acties tegen de verantwoordelijke bevestigd worden. Alles wordt zeer vertrouwelijk behandeld maar anoniem is ook prima. Als je een emailadres voor antwoord laat weten dan krijg je mijn persoonlijke dank en steun en wellicht kan ik helpen.

marcelkreeft@gmail.com 

Marcel Kreeft.

Advertenties

Eén reactie to “Wat te doen tegen iets dat officieel ‘niet’ bestaat?”

 1. Ook in Belgie bestaat psychoterreur! Het gluiperige belgische gerecht is er 1 van! Het belgische gerecht is kampioen in het ongewisse laten van mensen,met maar 1 doel;Onzekerheid!!
  Deze onzekerheid is zeer stressvol,maar geeft ook aan,dat de gluiperts het zelf ook niet precies weten,dus verschuilen ze zich maar in een gluiperig stilzwijgen.
  Transparantie is in het Belgische rechtsysteem ver te zoeken,dus ook totaal niet te vertrouwen,vooral het niet inlichten van mensen of een uitspraak is gedaan danwel opgeschort,niets is dit soort vreemd om de mens in het ongewisse te laten!
  Dit is in mijn ogen het expres toebrengen van zwaar psychisch letsel!
  Helaas is het Belgische rechtsysteem een commerciele instelling,dus geen geld,geen recht!
  Wie weet wat het Europeese hof hier aan kan doen!
  Voor een ieder die met gluiperige overheden te maken heeft!
  Heel veel sterkte,en wie weet kunnen we ze aanpakken,met de multimedia!
  Groeten van een zwaar beschadigd mens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s